header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hockeyen bij Scoop?

Hockey Nieuws afbeelding

9-6Wil jij aankomend seizoen bij Scoop hockeyen?
Leuk dat je geïnteresseerd bent om je in te schrijven bij S.H.C. Scoop! 

Lees verder

Blessurepreventie handleiding

Hockey Nieuws afbeelding

1-6 Ieder jaar kampen veel leden van Scoop met blessures. Deze handleiding voor blessurepreventie is opgesteld als onderdeel van de uitvoering van het beleid van Bestuur 15, en is gebaseerd op de presentatie over blessurepreventie die is gegeven door Rutger van Hulsen, fysiotherapeut bij Fys’Optima.
De handleiding is te vinden in LISA Team onder het kopje documenten.

Lees verder

Open trainingen

Hockey Nieuws afbeelding

17-5 !! OPEN TRAININGEN !!
Kom jij vrijblijvend sfeer proeven bij D1/H1, D2/H2 of D3/H3 in de weken van 5, 12 en 19 juni? Meld je dan nu aan via de link in de teamchats of stuur een mailtje naar [email protected]! De aanmeldlink geeft je o.a. ook meer informatie over trainingsdagen/tijden/locaties.
Let op! Inschrijving is geen garantie voor een plek in de open trainingen.

Lees verder

Club Scheidsrechter Opfrisavond

Hockey

29-1 Lieve Scooper, 
Hoe goed ken jij de spelregels? Wil je ze beter kennen of gewoon tips over hoe je nog beter kan fluiten? Dat kan!

Lees verder

Winteravond Hockey

Hockey Nieuws afbeelding

3-12 Lieve Scooper,
Nu de winterstop is aangebroken is het natuurlijk tijd voor Winter Avond Hockey! Heb jij zin om toch nog een gezellig potje te hockeyen tijdens de winterstop? Vanaf dinsdag kan je elke week tot de TU vakantie lekker hockeyen. Zien we jou aankomende dinsdag bij WAH om 20:00 op veld 1? Groetjes, Bestuur 16 Seize The Moment


Lees verder

Inschrijven en Selectietraining

Hockey

9-8 Wil jij graag (blijven) hockeyen naast je studie? Kom hockeyen bij studenten hockeyclub Scoop!


Lees verder

Onderzoek KNHB

Hockey Nieuws afbeelding

25-3 Stel: je mag zelf bepalen wanneer en hoe vaak je wedstrijden speelt of traint. Als niets moet en alles mag, hoe zou jij jouw hockeyjaar dan inrichten? Geef je mening en doe mee aan het onderzoek van de KNHB! Onder de deelnemers worden 2x 20 kaarten voor een FIH Pro League wedstrijd in Nederland verloot dus wie weet moedig jij met je team binnenkort de Oranje Dames of Heren aan.

Lees verder

Zomeravondhockey

Hockey

13-7 Lieve Scoopers,
Er wordt weer zomeravondhockey georganiseerd! Na een ongelofelijk succesvolle editie vorige week gaan we natuurlijk gewoon door.
Elke dinsdagavond tot en met 10 augustus kan je lekker komen hockeyen. We beginnen om 19:30 en genieten naderhand nog van een heerlijk biertje bij X
Ben je er ook bij?

Lees verder

Mee doen met selectietrainingen?

Hockey

26-6Wil jij graag mee doen met de selectietrainingen voor Heren 1, Dames 1, Heren 2 of Dames 2? Vul dan deze form in! Voor meer informatie over de selecties verwijzen we je naar het selectiebeleid. 
De selectietrainingen zullen plaats vinden op de volgende data:
Heren 1 20, 24 en 27 augustus
Dames 1 20, 24 en 27 augustus

Lees verder

Scoop interesselijst

Hockey

16-6Lijkt het jou leuk om bij Scoop te blijven hockeyen en zou je graag meer informatie willen over de inschrijvingen? Schrijf je dan in voor de interesselijst! Je krijgt dan net voor de inschrijvingen open gaan een reminder via de mail.   Als je geïnteresseerd bent in het doen van selectie, kan je dit ook aangeven! 

Lees verder

Paul en Frans gaan door!

Hockey Nieuws afbeelding

13-4
Met groot genoegen kunnen we mededelen dat Paul en Frans doorgaan als trainers/coaches bij Scoop. Paul zal Heren 1 onder de riem blijven houden en Frans zal Dames 1 naar een promotie helpen. We kijken uit naar het moment dat de competitie weer van start zal gaan. Wanneer dat het geval is, dan zijn we goed voorbereid!

Lees verder

Dames 1 zoekt nieuwe speelsters

Hockey Nieuws afbeelding

19-12Vind jij het leuk om te hockeyen met gezellige mensen? Kom dames 1 versterken in de strijd naar de 3e klasse! Stuur een berichtje naar de Technische Commissie via [email protected] zodat we contact kunnen opnemen zodra de trainingen weer mogen beginnen.

Lees verder

Selectie beleid

Hockey

18-8 Beste Scoopers,
Met trots presenteert de Technische Commissie het nieuwe Selectiebeleid. Aan de hand van dit beleid zullen de komende jaren de selecties gemaakt worden. Dit beleid is te vinden in de bijlage. Veel leesplezier!
Met sportieve groeTCjes,
De Technische Commissie

Lees verder

Corona update

Hockey

7-4 De KNHB heeft besloten alle hockeyactiviteiten en -competities verder uit te stellen tot minimaal 28 april. De hockeybond hoopt niettemin dat er dit seizoen nog kan worden gehockeyd en heeft daarom diverse alternatieve competitiescenario’s uitgewerkt. Het is dus nog zeer onduidelijk of en hoe we de competitie kunnen hervatten. Wij zullen als bestuur contact opnemen met de leden zodra er meer

Lees verder

Fit blijven in quarantaine

Hockey

3-4Hoe blijf je fit terwijl alle hockeyvelden zijn afgesloten en er wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven? Gelukkig heeft Marc Jansen, de kracht- en coördinatietrainer KNHB jeugdselecties, een trainingsprogramma opgesteld bestaande uit drie trainingen per week. Het trainingsprogramma is te vinden via de volgende link:

Lees verder

Regels zaalhockey

Hockey

3-1Het nieuwe zaalseizoen is al 2 wedstrijd weekenden onderweg, en als je je nu telkens afvraagt waarom je prachtige liftjes over de stick van je tegenstander steeds worden afgefloten, lees dan zeker even de volgende twee artikelen!
https://www.knhb.nl/app/uploads/2019/11/ZAALREGLEMENT_2019_DEF.pdf

Lees verder

Zeven nieuwe regels

Hockey

9-9Dit seizoen zijn er zeven nieuwe regels bijgekomen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je op de hoogte bent van alle spelregels, als speler en als clubscheidsrechter. In dit filmpje van de KNHB wordt duidelijk uitgelegd hoe deze regels werken.


Lees verder

Selectietrainingen

Hockey

7-8Zoals elk jaar zijn er weer selectietrainingen bij onze vereniging. Dit jaar zullen deze op 22, 27 en 29 augustus zijn. Wil je komend seizoen in het tweede of derde team spelen, dan is dit de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Vul de link in de mail tijdig in zodat wij weten dat je komt! Iedereen die in het tweede of derde team wilt spelen moet zich aanmelden, ook als je afgelopen

Lees verder

Paul van Praagh ook volgend seizoen trainer/coach H1

Hockey Nieuws afbeelding

7-7We zijn blij om ook dit jaar te kunnen vermelden dat Paul van Praagh volgend seizoen opnieuw onze Heren 1 zal gaan trainen/coachen! Paul is al vele jaren betrokken bij de vereniging, en heeft in die tijd laten zien dat hij een ervaren trainer/coach is die erg betrokken is bij het team en de vereniging! We hebben er vertrouwen in dat Paul de mannen volgend seizoen weer tot een promotie naar de 3e

Lees verder

Frans de Jong trainer/coach Dames 1 2019-2020

Hockey Nieuws afbeelding

14-6Wij zijn blij mee te mogen delen dat Frans de Jong volgend seizoen de trainer/coach zal zijn van onze Dames 1. Frans is sinds april dit jaar actief als trainer bij S.H.C. Scoop. In die tijd heeft hij de Dames al een hoop bij kunnen brengen. Met de ervaring en kennis die Frans heeft opgedaan bij clubs als Hudito en Rotterdam, denken wij dat hij de Dames veel kan leren, en kijken wij met veel

Lees verder

Open trainingen 2019

Hockey

22-5 Droom jij ervan om in het eerste team van de leukste studentenhockeyvereniging van Delft te spelen? Kom een keertje mee trainen met het eerste team en kijk of het iets voor je is. Deelname is geheel vrijblijvend! De open trainingen zijn op dinsdag 11 en vrijdag 14 juni. Trainingstijden voor beide dagen: - Dames 1: 19:30-21:00  - Heren 1: 21:00-22:30

Lees verder

Huizentoernooi 18 mei!

Hockey Nieuws afbeelding

6-5Op 18 mei vindt het jaarlijkse Huizentoernooi plaats. Hier kun jij met je huisgenoten, buren, vrienden of fanatieke schoonmoeder strijden tegen de andere teams om de hoofdprijs binnen te slepen! Het zal een megagezellige dag worden met muziek, bier en natuurlijk leuke hockeywedstrijdjes, dus schrijf je vooral in! Inschrijven kan t/m 11 mei via de volgende

Lees verder

Afscheid Iwan en verwelkoming Frans!

Hockey

24-4
Vorige week hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze trainer/coach van Dames 1: Iwan Clement. Iwan, we willen je bedanken voor je positiviteit en inzet van de afgelopen 1,5 jaar en wensen je veel succes bij je nieuwe baan. We gaan je missen!

Lees verder

Scoop Dames 1 zoekt nieuwe trainer/coach!

Hockey

22-2 Scoop is voor de tweede seizoenshelft van dit seizoen (2018-2019) op zoek naar een gedreven trainer/coach voor het eerste dames team. Vind jij het leuk om samen te werken met studenten en kan jij het team motiveren om sportieve prestaties te behalen? Dan zoeken we jou om S.H.C. Scoop Dames 1 te trainen en coachen.

Lees verder

Scheidsrechtersexamen + Opfriscursus

Hockey

14-2Op 27 februari zal er in de UB een scheidsrechtersexamen plaatsvinden (20:30h). Vooraf zal er ook een opfriscursus zijn (19:00h). Bij de opfriscursus kan je weer even oefenen met een aantal lastige situaties die je tegen kan komen tijdens het fluiten van wedstrijden.

Lees verder

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft