header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwe gedragscode!

Algemeen

23-5 Op 5 april 2023 is op de 51e algemene ledenvergadering de nieuwe gedragscode ingestemd!

De gedragscode bestaat om de identiteit en het doel van Scoop te waarborgen. Meer lezen, klik hier.Lees verder

Frans en Paul gaan door!

Algemeen Nieuws afbeelding

29-6Mooi nieuws over volgend jaar, de coaches van D1 en H1 trainen ook volgend jaar de de eerstelijnsteams! Frans blijft verbonden aan de D1 en Paul houdt de H1 onder zijn hoede. W hebben veel zin in volgend seizoen, laat maar komen. 

Lees verder

Nieuw Huishoudelijk Reglement

Algemeen

31-12Tijdens de afgelopen ALV op 22 december 2021 is er een nieuw Huishoudelijk Reglement aangenomen. De nieuwe versie van het HR kan je vinden op de website onder het kopje club op de pagina Huishoudelijk Reglement. 

Lees verder

Samenwerking en sponsoring Fys'Optima Delft

Algemeen Nieuws afbeelding

10-11Met trots kunnen wij jullie vertellen dat Fys'Optima Delft en Scoop begonnen zijn aan een samenwerking. De komende tijd gaan we samen aan de slag om te kijken wat we allemaal kunnen verbeteren. Met als doel om iedereen lekker te laten hockeyen zonder blessures. Mocht je alsnog helaas geblesseerd raken dan kan je bij Fys'Optima Delft terecht om hier snel een goede behandeling voor te vinden.

Lees verder

Scoop-trui

Algemeen Nieuws afbeelding

3-5Lieve Scoopers,
Na maanden hard werken achter de schermen kunnen we jullie met trots de Scoop-trui presenteren. De trui is met liefde ontworpen door de GrafiCo en klaar om door jullie allemaal gedragen te worden! De trui zal maximaal 26 euro kosten en is beschikbaar in de unisex maten S t/m 3XL. 

Lees verder

Oud Leden Genootschap

Algemeen

30-4

Lieve (oud-)Scoopers,

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om het OLG een nieuw leven in te blazen. Met genoegen kunnen we de inschrijven nu openen!


Lees verder

In nagedachtenis van Shashank Ramkumar Rajarathnam

Algemeen Nieuws afbeelding

14-2 U kunt uw condoleance uitspreken via deze link  De berichten zullen hieronder verschijnen. 
Condoleances:
Heel veel sterkte aan de nabestaanden. Shashank, we gaan je missen.
My sincere sympathies to you and your family. I remember Shashank as a very positive guy, enjoying life to the fullest. I hope he will always be remembered this way.

Lees verder

Scoop viert haar dies natalis!

Algemeen

17-12Hoewel de vooruitzichten deze tijd niet optimaal zijn, is het vandaag toch een bijzondere dag. Het is 17 december en dat kan maar een ding betekenen, het is de dies natalis van onze mooie vereniging. Scoop is vandaag 13 jaar oud geworden. Vannacht is het 14e jaar onder het genot van wat biertjes ingeluid tijdens de Discord-borrel. We zijn met z'n allen door ups en downs gegaan met als kers op de

Lees verder

Update na persconferentie van 14 december 2020

Algemeen

15-12 Zoals jullie waarschijnlijk al begrepen hebben, zullen tot nader bericht alle hockeyactiviteiten van Scoop niet meer plaatsvinden. Het is nog mogelijk om een veld te reserveren en daarop met twee mensen te hockeyen. Hiervoor verwijzen we je door naar de website van X.  

Lees verder

Corona regels

Algemeen

1-9Na een lange pauze mogen we vanaf aanstaande zondag eindelijk weer wedstrijden gaan spelen. Om de wedstrijden en trainingen soepel en veilig te kunnen laten verlopen zijn hier nogmaals de regels omtrent corona. 

Lees verder

Inschrijven seizoen 2020-2021!

Algemeen

21-7 Lid worden bij de leukste hockeyvereniging van Delft? Hier lees je alles wat je moet weten!


Lees verder

Virtueel Carrière Event

Algemeen Nieuws afbeelding

16-6 Het is weer tijd voor het jaarlijkse carrière event van Scoop. Het zal dit jaar door omstandigheden er echter anders uit gaan zien. In plaats van de normale pitch en borrelavond in de Kurk zal het online plaatsvinden. Het werkt op de volgende manier. Je kan je via onderstaande link inschrijven voor het event. Je zult dan op een gegeven moment twee video pitches ontvangen van Clariter en

Lees verder

Update coronavirus

Algemeen

26-3Zoals jullie ongetwijfeld weten zijn de kabinetsmaatregelen rondom het coronavirus opnieuw aangescherpt. Om deze reden zullen alle Scoop evenementen die tot juni gepland stonden niet doorgaan. Hieronder vallen helaas het gala, het groenfeest en het huizentoernooi. Ook zullen de (maandelijks) terugkerende evenementen zoals TD’s en borrels komen te vervallen tot de maand juni. Tot nu toe geldt nog

Lees verder

Ook Scoop ligt stil door Corona

Algemeen

21-3 Heel Nederland heeft nu te maken met de ingrijpende consequenties van de uitbraak van het coronavirus. Ook Scoop wordt hierdoor getroffen. Wij hebben vorige week onze leden al ingelicht over de voorlopige gang van zaken. De ernst van de situatie is nu zodanig veranderd dat de maatregelen die door de overheid zijn genomen grote gevolgen hebben voor alle activiteiten die met Scoop te maken

Lees verder

Wintersport inschrijvingen

Algemeen Nieuws afbeelding

11-11 Hey!
De leukste reis van het jaar komt er weer aan! We gaan namelijk weer op wintersport. Op zaterdag 1 februari zullen we met een groep van 40 mensen vertrekken naar La Plagne. Met een 210 km lang skigebied kan je alle kanten op. Ook als je nog nooit geskied hebt is deze reis geschikt voor jou! Je kan namelijk ski- en snowboardlessen bij de reis boeken. Na een dagje heerlijk skiën

Lees verder

Inschrijvingen zijn geopend!

Algemeen

19-8De inschrijvingen om lid te worden bij Scoop zijn geopend! Schrijf je in via het inschrijfformulier die je kunt vinden onder het kopje 'lid worden'.  Oud-leden die weer lid willen worden dienen een mail te sturen naar [email protected].
Heb je een vraag? Kom langs tijdens de Owee of stuur een mail naar [email protected]

Lees verder

Hockey? Scoop!

Algemeen

9-8 Ga jij studeren in Delft en heb je zin om te gaan hockeyen? Kom dan langs bij Scoop, dé open studentenhockeyvereniging van Delft! We zijn te vinden op de Owee tijdens de infomarkt en SEARCH @X. Inschrijvingen gaan open op maandag 19 augustus om 14.00 uur! Meer informatie over lid worden bij Scoop is hier te vinden. 

Lees verder

Update renovatie velden

Algemeen

6-8Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk hebben gemerkt, wordt veld 1 op dit moment vernieuwd. Deze werkzaamheden zullen duren t/m 21 augustus. Vanaf 21 augustus kan er wel gehockeyd worden, maar staat er nog geen omheining. Vanwege veiligheid zullen er daarom geen goals worden geplaatst en is afwerken op goal verboden. De hekken worden geplaatst tussen 21 augustus en 7 september. Wij zullen hier

Lees verder

PRE ORDER OWEE-SHIRT 2019

Algemeen Nieuws afbeelding

25-7Op 18 augustus gaat de Owee weer van start. Scoop zal zoals altijd aanwezig zijn op de infomarkt en de sportdag om onze vereniging te promoten! Om aan alle nullen te laten zien dat wij bij Scoop hockeyen, is er dit jaar door de Grafico een nieuw oweeshirt ontworpen. Het shirt is gemaakt van sportstof, dus ook erg handig voor tijdens de training!

Lees verder

Witteveen+Bos op de carrière avond

Algemeen Nieuws afbeelding

5-3 Op de carrière avond zal Witteveen+Bos aanwezig zijn. Witteveen+Bos levert met ruim 1.100 medewerkers adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Zowel in Nederland als internationaal willen we een bureau van topklasse zijn. Topklasse betekent voor ons: zelf heel goed zijn in je vak, samenwerken met andere toppers en werken in een cultuur van

Lees verder

Tweede editie carrière event

Algemeen

22-2 Woensdag 20 maart is het weer tijd voor het carrière event van Scoop. Het zal dit jaar plaats vinden in de Kurk. Vanaf 19.30 uur ben je welkom en om 20.00 uur zullen de bedrijven beginnen met pitches. De bedrijven, die aanwezig zullen zijn deze avond, zijn Antea Groep, Witteveen+Bos en Oxyma. Er wordt nog gewerkt aan andere bedrijven en activiteiten voor deze avond, zodra hier meer over bekend

Lees verder

35e Algemene Leden Vergadering + borrel

Algemeen Nieuws afbeelding

15-2Op woensdag 20 februari zal de 35e Algemene Leden Vergadering der S.H.C. Scoop plaatsvinden. De vergadering zal beginnen om 19:00 en vindt plaats in de Wim Crouwel hal op de faculteit Industrieel Ontwerpen. 

Lees verder

Nieuwe website!

Algemeen

5-1Welkom op de nieuwe website van S.H.C. Scoop! De laatste maanden is er hard gewerkt aan deze nieuwe website. Nu is het dan eindelijk zover!  Mocht je nog aanvullingen, opmerkingen of vragen hebben, laat dit dan weten door te mailen naar [email protected] of spreek ons aan! 

Vriendelijke groet,
Bestuur 12 

Lees verder

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

9-6 D1 HC Walcheren D1
2-0
9-6 D2 L.S.C. ALECTO D4
0-0
9-6 D3 VMHC Pollux DO25-1
5-1
9-6 D4 D.H.C. Hudito DO25-4
3-6
9-6 D5 Hockey Club Rotterdam DO25-2
5-0
9-6 H1 K.H.C. Strawberries H1
1-2
9-6 H2 Mixed Hockeyclub Zoetermeer H3
3-4
9-6 H3 Groen-Geel H8
5-2
9-6 H4 HV Spijkenisse H2-O
2-1
9-6 H5 Dopie HO25-2
0-2
Bekijk alle uitslagen

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft