header foto header foto header foto header foto
 
Hockey

Scoop Dames 1 zoekt nieuwe trainer/coach!

22-2-2019

Scoop is voor de tweede seizoenshelft van dit seizoen (2018-2019) op zoek naar een gedreven trainer/coach voor het eerste dames team. Vind jij het leuk om samen te werken met studenten en kan jij het team motiveren om sportieve prestaties te behalen? Dan zoeken we jou om S.H.C. Scoop Dames 1 te trainen en coachen.

Als hockeytrainer bij S.H.C. Scoop kom je te werken in een enthousiaste en ambitieuze werkomgeving met gedreven en betrokken studenten en medewerkers. Je verzorgt de trainingen voor het team op dinsdag- en vrijdagavond, en coacht de dames op zondag. Het team komt uit in de derde klasse, maar heeft de ambitie te promoveren. Scoop maakt gebruik van de hockeyvelden van het sportcentrum van de TU Delft. Scoop is de enige open studentenhockeyclub in Delft. Hierdoor is er elk jaar een goede stroom van nieuwe talentvolle studentes die het team komen versterken.
Wanneer de samenwerking vanuit beide partijen bevalt, is er de mogelijkheid tot verlenging voor het volgende seizoen.

 

Meer informatie: 
https://www.tudelft.nl/en/x/about-x/working-at-x/vacancies/vacancy-hockey-trainer-shc-scoop-at-x-tu-delft/?fbclid=IwAR1DoASDaH77URPNyrEHTQ2OIkXvca7eYA_eWLAvM1FZ1lZJ4mb63sC8LGs 

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via [email protected] of bellen naar +31642550675.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft