header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

35e Algemene Leden Vergadering + borrel

Nieuws afbeelding 15-2-2019 Op woensdag 20 februari zal de 35e Algemene Leden Vergadering der S.H.C. Scoop plaatsvinden. De vergadering zal beginnen om 19:00 en vindt plaats in de Wim Crouwel hal op de faculteit Industrieel Ontwerpen. 

De vergadering staat in het teken van de vorderingen van het beleid, de herbegroting en de commissiepresentaties. Daarnaast worden er op dit moment gesprekken gevoerd met D.S.H.C. en S.V.H.C. Dopie over de mogelijkheden van het gezamenlijk aanschaffen van een mast + camerasysteem op veld 1. Tijdens de ALV zal de vereniging worden ingelicht over deze mogelijkheden. 

Om alvast in de stemming te komen is het van te voren mogelijk om een biertje te drinken in het ID-Kafee! Hier staat vanaf 16:00 de tap open. Na de vergadering zullen we ons verplaatsen naar de Kurk voor de maandelijkse borrel, dit keer met het thema 'Après-ski'! Hier zal de winnaar van de crazy-88 kamercompetitie bekend gemaakt worden, en zal er een video-compilatie van alle inzendingen en de wintersport worden laten zien!

Tot woensdag om 19:00!
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft