header foto header foto header foto
 

Inschrijven en opzeggen

Inschrijven
Leuk dat je ge├»nteresseerd bent om je in te schrijven bij S.H.C. Scoop! De inschrijvingen om lid te worden gaan open op maandag 19 augustus 2019 om 14:00. Dit is tevens de start van de infomarkt op de Owee. Het is dan mogelijk om je in te schrijven via het inschrijfformulier dat op de website beschikbaar zal worden gesteld. Als je inschrijving is voltooid, dan zul je een bevestigingsmail ontvangen. Let op: deze inschrijving geeft geen directe garantie op een plek bij Scoop. De inschrijvingen komen op volgorde van tijd op de wachtlijst. Wanneer je geen selectie doet, word je ingedeeld aan de hand van je plek op de wachtlijst. Hoe hoger je dus op deze wachtlijst staat, hoe groter de kans is dat je een plek bij Scoop krijgt. Als je je hebt ingeschreven, zul je uiterlijk zondag 1 september 2019 in de avond bericht ontvangen of je geplaatst bent of niet.

Selecties
Je kan daarnaast ook selectie doen. Dit kan voor de 1e, 2e en 3e teams. Je kunt je hiervoor opgeven met de link die je krijgt in de bevestigingsmail. De selecties zullen dit jaar plaatsvinden op 22, 27 en 29 augustus 2019. Mocht je de selecties halen, dan krijg je een plek in dat selectieteam. Mocht je de selecties niet halen, dan word je ingedeeld op basis van je plek op de wachtlijst.

Uitschrijven
Wil jij je uitschrijven of je lidmaatschap veranderen voor het nieuwe seizoen?  Uitschrijvingen en mutaties dienen doorgegeven te worden aan de secretaris per email via [email protected] Uitschrijvingen en mutaties moeten binnen zijn bij de secretaris voor 1 mei.  Deze datum heeft te maken met de teamindeling en de opgave van teams aan de KNHB voor het volgende seizoen.

Let op: Bij uitschrijvingen en mutaties na 1 mei kan er op basis van het huishoudelijk reglement weer voor een heel seizoen contributie in rekening gebracht worden!

Mocht je vragen hebben over lid worden, selecties of uitschrijven bij Scoop of heb je een andere vraag? Dan kun je mailen naar [email protected] 
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

S.H.C. Scoop Delft promo 19/20

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft