header foto header foto header foto header foto
 

Over Scoop


Hockey voor iedereen

S.H.C. Scoop Delft is een gezellige open studenten-hockeyvereniging. Dit houdt in dat je niet lid hoeft te zijn van een andere studentenvereniging om lid bij ons te kunnen zijn. Onze thuisbasis is X, het sport- en cultuurterrein van de TU Delft.


Prestatie
Scoop telt in totaal 11 teams, zes herenteams en vijf damesteams. Mocht je serieus willen blijven hockeyen, dan kan je ervoor kiezen om selectie te doen. Heren 1 speelt derde klasse. Dames 1 speelt vierde klasse. Heb je nog nooit gehockeyd maar lijkt het je toch heel leuk om hiermee te beginnen, dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht. 


Gezellig
Naast trainingen en wedstrijden is gezelligheid ook belangrijk binnen Scoop. Op de maandelijkse borrels zijn alle leden welkom. Daarnaast worden er nog regelmatig andere activiteiten georganiseerd zoals TD's, toernooien, BBQ's en een wintersportreis tijdens de TU-vakantie begin februari. 
Teams organiseren zelf ook activiteiten, vaak samen met een ander team en natuurlijk mogen de biertjes na trainingen en wedstrijden in Café X niet vergeten worden! 

Ga het hele jaar door
Mocht je tijdens de zomer- of winterstop willen blijven hockeyen? Dan zit je goed bij Scoop. Tijdens de stops wordt er zomer- of winteravondhockey georganiseerd. Op deze avonden worden teams gevormd met iedereen die aanwezig is. Vervolgens worden er wedstrijdjes gespeeld. Het maakt dan even helemaal niets uit in welk team je normaal gesproken zit, je bent gewoon gezellig met iedereen aan het hockeyen. 
Ook is het mogelijk om tijdens de winter mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. 


Altijd al een commissie willen doen? Dat kan!
Mocht je het leuk vinden om naast hockey nog wat binnen Scoop te kunnen doen? Het is mogelijk om je in te schrijven voor een commissie. Het doen van een commissie zorgt niet alleen voor persoonlijke ontwikkeling maar je leert ook veel mensen kennen binnen de verenging. Kijk op de website bij commissies voor meer informatie of stuur een mail naar [email protected].


Kom langs!
De echte verenigingssfeer proef je pas wanneer je een keer bij ons langs komt. Interesse? Neem dan contact met ons op via [email protected].
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft