header foto header foto header foto header foto
 

Vertrouwenscontactpersoon

Bij S.H.C. Scoop streven we ernaar dat iedereen diens verhaal kwijt kan. Heb je ongewenst gedrag ervaren of iets meegemaakt waar je over wil praten? Voor verhalen die je liever met iemand anders deelt dan het bestuur, kan je ten allen tijde terecht bij een van onze vertrouwenscontactpersonen, Tian Zwart en Esra van der Weijden. Zij bieden je een luisterend oor en staan ervoor open om samen met jou een oplossing te zoeken. 


In samenspraak met de melder, licht de vertrouwenscontactpersoon naderhand één van de contactpersonen van het bestuur in aan de hand van een rapport. Dit kan anoniem. Naar de rest van het bestuur en de vereniging heeft de vertrouwenscontactpersoon een geheimhoudingsplicht.


Bij (vermoedens van) seksuele intimidatie heeft het bestuur een meldplicht naar de KNHB of het Instituut Sport Rechtspraak (ISR). De meldplicht is ingesteld zodat het bestuur direct advies kan krijgen over de aanpak van de situatie. Via deze link vind je meer over de meldplicht. Ook dit wordt gedaan in samenspraak met de melder.


Onze vertrouwenscontactpersonen zijn zelf lid bij Scoop en staan los van het bestuur. De vertrouwenscontactpersonen zullen nooit zonder overleg met jou informatie delen over je gesprekken. Ze zijn bereikbaar op het mailadres: [email protected] 


Praat je liever met één van de twee vertrouwenscontactpersonen? Hieronder staan de individuele contactgegevens.

 
Juliette du Marchie Sarvaas
 
Tian Zwart

Spreek je liever met iemand van buiten de vereniging? Er staat een team vertrouwenspersonen van de TU Delft voor je klaar: 

Liever chatten/bellen? 

Specifieke hulporganisaties:
Antidiscriminatie bureau: https://www.discriminatie.nl/#/home 
Suïcide preventie: https://www.113.nl/ 

  

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft