header foto header foto header foto
 

Leuk dat je ge├»nteresseerd bent om je in te schrijven bij S.H.C. Scoop! De inschrijvingen zijn helaas nog niet geopend. Op maandag 19 augustus om 14.00 uur zal het inschrijfformulier hier verschijnen en is het mogelijk om je in te schrijven. Verdere informatie over inschrijven en selecties kun je hieronder vinden. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 


Inschrijven
De inschrijvingen om lid te worden gaan open op maandag 19 augustus 2019 om 14:00 uur. Dit is tevens de start van de infomarkt op de Owee. Als je inschrijving via het inschrijfformulier is voltooid, dan zul je een bevestigingsmail ontvangen. Let op: deze inschrijving geeft geen directe garantie op een plek bij Scoop. De inschrijvingen komen op volgorde van tijd op de wachtlijst. Wanneer je geen selectie doet, word je ingedeeld aan de hand van je plek op de wachtlijst. Hoe hoger je dus op deze wachtlijst staat, hoe groter de kans is dat je een plek bij Scoop krijgt. Als je je hebt ingeschreven, zul je uiterlijk zondag 1 september 2019 in de avond bericht ontvangen of je geplaatst bent of niet.

Selecties
Je kan daarnaast ook selectie doen. Dit kan voor de 1e, 2e en 3e teams. Je kunt je hiervoor opgeven met de link die je krijgt in de bevestigingsmail. De selecties zullen dit jaar plaatsvinden op 22, 27 en 29 augustus 2019. Mocht je de selecties halen, dan krijg je een plek in dat selectieteam. Mocht je de selecties niet halen, dan word je ingedeeld op basis van je plek op de wachtlijst.

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft