header foto header foto header foto
 

Inschrijven en opzeggen

Inschrijven
Leuk dat je ge├»nteresseerd bent om je in te schrijven bij S.H.C. Scoop! De inschrijvingen om lid te worden gaan open op 14 augustus om 16:30. Wanneer de inschrijvingen open gaan is het mogelijk om je in te schrijven via het inschrijfformulier dat op de website beschikbaar zal worden gesteld. Als je inschrijving is voltooid, dan zul je een bevestigingsmail ontvangen. Let op: deze inschrijving geeft geen directe garantie op een plek bij Scoop. De inschrijvingen komen op volgorde van tijd op de wachtlijst. Wanneer je geen selectie doet, word je ingedeeld aan de hand van je plek op de wachtlijst. Hoe hoger je dus op deze wachtlijst staat, hoe groter de kans is dat je een plek bij Scoop krijgt. Als je je hebt ingeschreven, zul je uiterlijk zondag 30 augustus 2020 in de avond bericht ontvangen of je geplaatst bent of niet.

Selecties

De eerste drie teams worden door de Technische Commissie ingedeeld aan de hand van selectietrainingen. De overige teams worden ingedeeld door de secretaris van Scoop op basis van de wachtlijst. Indien je afvalt bij de selecties of indien je graag in een lager team hockeyt, zal je dus (hoog) op de wachtlijst moeten staan om in een team te komen. In het selectiebeleid die opgesteld is door de TC staat alles in detail uitgelegd, dit beleid vind je hier.

Uitschrijven
Wil jij je uitschrijven of je lidmaatschap veranderen voor het nieuwe seizoen?  Uitschrijvingen en mutaties dienen doorgegeven te worden aan de secretaris per email via [email protected] Uitschrijvingen en mutaties moeten binnen zijn bij de secretaris voor 1 mei.  Deze datum heeft te maken met de teamindeling en de opgave van teams aan de KNHB voor het volgende seizoen.

Let op: Bij uitschrijvingen en mutaties na 1 mei kan er op basis van het huishoudelijk reglement weer voor een heel seizoen contributie in rekening gebracht worden!

Mocht je vragen hebben over lid worden, selecties of uitschrijven bij Scoop of heb je een andere vraag? Dan verwijs ik je door naar de FAQ's. Mocht je het antwoord op je vraag hier niet kunnen vinden, dan kun je mailen naar [email protected] 
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft